Online magazine:
Zorg met smaak
Goed eten maakt het leven beter
De uitdagingen zijn groot en de ambities liggen hoog. We willen de zorg gezonder en duurzamer maken. Maar dat is niet eenvoudig. Helemaal niet met een krapte op de arbeidsmarkt, de kostenbesparingen en de afname aan vakkennis. Steeds vaker worden wij als toeleverancier gevraagd mee te denken over oplossingen en nieuwe concepten. Dat doen we graag, want innovatie staat hier al sinds de oprichting hoog in het vaandel. En om ons innovatieproces goed te voeden en sturen is een intensieve samenwerking met onze klanten van essentieel belang.
In onderstaande artikelen lees je meer over de mensen achter deze transities: leveranciers die elke dag zorgen voor het eten op het bord. We laten zien waar dat eten terechtkomt en bezoeken verschillende klanten en hun bewoners. Daarnaast delen we praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan en beantwoorden we actuele vragen. Samen kijken we vooruit. Veel leesplezier!
Mirjam Smeters
Commercieel directeur
Onze verse ingrediƫnten worden door onze experts bereid voor persoonlijke dieetwensen en behoeften. Het uitgangspunt? Een smaakvol gerecht, afgestemd op individuele bewoners.
Over ons