
'Wij zijn toekomst gericht
Met onze passie voor eten en koken willen wij het genieten van lekker en gezond eten bereikbaar maken voor iedereen, met aandacht en zorg voor mens, dier, milieu en omgeving.
Samen met medewerkers, leveranciers en kennispartners werken we als één team om die belofte daadwerkelijk waar te maken.
Hoe gaan we dat waarmaken? Door onze verantwoordelijkheid te nemen voor de ecologische en sociale gevolgen van onze bedrijfsvoering. In ons MVO-beleid hebben wij onze ambities, doelstellingen en maatregelen gedefinieerd.
Neem contact met ons op voor meer informatie over ons MVO-beleid. Wij vertellen u hier graag meer over.
Vitaliteitsoplossingen
Het delen van kennis begint bij onze eigen mensen. Tijdens de Daily Talks worden onze medewerkers geïnformeerd en geïnspireerd door onder andere emeritus hoogleraar Fred Brouns.In de zorg zijn er veel specifieke voedingsbehoeften. Samen met een team van foodprofessionals, voedingswetenschappers en diëtisten ontwikkelen we vitaliteitsconcepten op maat.

Ook delen we de opgedane kennis vanuit de topsport. Wanneer we zien dat een topsporter sneller herstelt door een bepaald voedingspatroon en de juiste voedingsstoffen, maken we een vertaalslag naar de zorg.
Wij kunnen uw patiënten helpen met gepersonaliseerde voeding, voor en na de operatie, wat bijdraagt aan een sneller herstel.

Duurzaam ondernemen
Wij hechten waarde aan een duurzame relatie met onze medewerkers, klanten en leveranciers.Maar ook met het milieu. Door zoveel mogelijk regionale producten aan te bieden, beperken
wij de transportkilometers en daarmee de uitstoot van CO2. Het behalen van de Lean & Green
award bevestigd dit. Voedselverspilling is ook een belangrijk
onderdeel van duurzaam ondernemen. Door menu’s op maat samen te stellen en verpakkingen
met optimale hoeveelheid aan te bieden bij onze klanten, kunnen we samen de voedselverspilling terugdringen.
Als patiënten hun maaltijd naar eigen wens en smaak kunnen kiezen, zullen ze meer eten
en wordt er minder weggegooid. Onze sous vide producten hebben een lange THT waardoor
de kans op derving klein is.